Wie zijn wij

Op 6 mei 1997 zijn wij gestart met een feestweek in Marum, om het simpel te houden hebben we de naam Feestweek Marum bedacht en opgericht.

 

 

Feestweek Marum is een stichting met als doel een feestweek organiseren voor de inwoners van Marum.

 

 

De stichting bestaat uit 8 personen, Marcel Malawau, Andre Boezerooij, Bert van Wijk, Arjan Schuiling, Jan de Vries, Andries van der Veen Anne Rosema en Ferry Mulder en Ronald Vos. Oud lid: Arend Rosema

 

 

Hoe wij zijn gestart is op zich wel een leuk toeval, De voetbal vereniging s.v. Marum bestond in 1995 50 jaar, hiervoor hebben wij met huis aan huis akties, rommelmarkten etc. geld ingezameld bij de inwoners van de gemeente Marum.

 

 

Hierdoor hadden wij een leuk budget om een feesttent neer te zetten en gezellige dagen te organiseren. Het bleek een groot succes.

 

 

Met een laag budget zo’n feest neer zetten smaakte voor ons naar meer, wij als voetbal vrienden groep met lef zijn dit jaar al 15 jaar (2012) bezig!

 

 

Het doel van de stichting is de inwoners van de gemeente marum meer te socialiseren hierdoor ontstonden er buurtverenigingen met straatversieringen. De entree is altijd gratis.

 

 

Om dit te stimuleren hebben wij ook een prijs voor de fanatieke straten, Straat van het Jaar bokaal.

 

 

Daarnaast hebben/hadden wij veel activiteiten meest gericht op sport maar ook voor de minder sportievelingen is er veel mogelijk.

 

 

De feestweek heeft geen sponsoren en krijgt geen subsidie, de inwoners van Marum betalen hun eigen feest door te consumeren in de tent.

 

 

 

 

 

Bij een super feest behoort natuurlijk ook veel muziek, bij ons zijn de volgende artiesten al gepasseerd, Arne jansen, Jannes, Lucas en Gea, Nikki (Idols), Wolter Kroes, Greenlight express, Nick en Simon, Nathalie (idols), Zware jongens, Boulevard, Diep Triest, Papa de grazzi, Hooked on Red, Melrose, Wolter Kroes, Greenlight express, Boulevard, Hooked on red, Perfect showband, Burdy, One two trio, Peter Beense, etc etc..